Občan se ptá: „Proč bych vám měl hodit hlas?“ Tady je 10 důvodů.

10 důvodů, proč se vyplatí nám hodit hlas:

  1. Protože není, co ztratit a víckrát už se tato ideální konstelace nebude opakovat! Není to One Man Show, ale kolektivní práce.
  2. Zapíšeme se do pelhřimovské knihy rekordů, kdy nejdéle hnízdícího senátora (24 let) vystřídá člověk z praxe, z komunální politiky, který zná na vlastní kůži dennodenní starosti lidí kolem sebe a proto ví, co je potřeba zlepšit.
  3. Senátorskou trafiku na důchod změníme v aktivní a silnou pomocnou ruku starostům a potažmo občanům. Obce potřebují každou podporu, jak z Prahy tak z kraje.
  4. Ty, co rozhodují a mohou pomoci, budeme s sebou brát sem domu do regionu, aby lépe rozuměli našim potřebám.
  5. Budeme mít na práci čas a plné soustředění, můžeme ty zlepšováky dobře připravit. Od začátku do konce s Vámi. Nebude to o nás bez nás.
  6. Seženeme peníze na nejdůležitější investice. Chceme podporovat jen správné věci, ty se dobře obhajují. Jinými slovy, chtěl bych vidět žábu na prameni, jak se mediálně obhajuje, že si někam syslí pro někoho peníze a nechce je dát tam, kde je lidé nejvíce potřebují.
  7. O čem ostatní jen rádi mluví, my skutečně uděláme. Kolegové říkají: „Chalupský – zakousne se do problému a nepustí! :-)“
  8. Máme do těch věcí chuť, máme elán, víme, co to potřebuje, pracujeme spolu jako parta, která si s rozžvýkáváním problému pomáhá.
  9. Zůstaneme tam, kde jsme, v obcích a v regionu, budeme se potkávat na ulici, pracovně v kavárnách, zůstaneme spolu, nevypaříme se „tam nahoru“.
  10. Každý rok zkusíme dotáhnout do konce jeden z těch velkých slíbených úkolů viz https://www.hradecsrdcemarozumem.cz/blog/z-tisku-proc-kandiduji-kdo-jsem-a-s-cim-chci-lidem-konkretne-pomoci/  tak, aby u nás zmizely ty největší potíže.

 

Navíc…

  • Budeme průběžně reportovat na FB nebo emailem, jak se nám daří v jednotlivých problémech jít krok za krokem k cíli. Hlavní projekty budou se všemi fázemi ke sledování na webu po celou dobu.
  • Máme motivaci udělat život lepší jak pro naší generaci, tak pro naše děti. Děláme to spolu a pro sebe navzájem. Máme před sebou ještě velký kus životní cesty.
  • Chceme, aby Senát nebyl za odměnu na důchod, ale aby za ním občané viděli dobrou práci a že je to v celém demokratickém soukolí důležitý prvek, že má svůj smysl.
  • Když očekávání nenaplníme, můžete nás hned v dalších volbách vylejskat a pěkně nám to sečíst.
  • Volič nemá co ztratit, může jen získat. Kdy se zase najde někdo, kdo bude chtít na pár let obětovat svůj stávající život, aby skutečně pracoval pro veřejnost, měl do toho chuť a věděl, jak na to? A k tomu měl dalších pár lidí stejně odhodlaných s tím pomáhat.

Nechte tedy vše projít hlavou. Zamyslete se nad každým kandidátem a zvažte, kdo pro Vás může být největším přínosem. Ne „Miss sympatie“, ne „cena za docházku“, ale přínosem. Senátora si platíme, měl by nám být užitečný. Neměl by jen „upozorňovat“, oceňovat, popisovat to, co všichni dobře znají, ale dělat konkrétní kroky.

Když ve volební urně nebude dostatek senátních lístků č.4krajských č.71 SVOBODNÍ , zůstane vše při starém. Hradečáci a Pelhřimáci si budou nadále myslet, že jsou Senát i kraj zbytečné a je lepší je zrušit.

Jo a ještě jedna věc…

Za každý senátní hlas vysadím osobně jeden strom. Pojďme spolu zalesnit celý region!

Jarda Chalupský

46 let, podnikatel, ekonom, odborník na strategické řízení, zavádění změny a řízení kvality, nestraník, Jindřichův Hradec IV + člen Výboru pro rozvoj města

V Jindřichově Hradci jsem se narodil, vystudoval Gymnázium V.Nováka, následně pak hradeckou Fakultu Managementu, kde jsem tři roky vyučoval jako odborný asistent. Následně jsem pracoval v nadnárodní korporaci v Praze a na ústředí ve Spojených státech. Nyní podnikám v Jindřichově Hradci, Pelhřimově a Praze s 15ti letou zkušeností v maloobchodu. Zároveň pomáhám jako specializovaný konzultant na strategické řízení, projektového zavádění změny a řízení kvality. Jsem ženatý, mám 2 děti. V životě jsou mi blízké citáty: "Vezmi osud do svých rukou, než to za tebe udělá někdo jiný!", "Žij a nech žít", "Co se nelíbí tobě, nedělej jiným!" Mám rád všechny druhy sportu. V mládí jsem závodně jezdil na kole, nyní mne baví běh a procházky městem. Rád naslouchám lidem, kteří něco umí a něco v životě dokázali.

Baví mne inspirovat se nejlepšími zkušenostmi ze světa a zavádět je do podnikání. chalupsky.cz, facebook: chalupsky.cz

Komentáře

Přidat komentář