TZ: Dostane se do zastupitelstva rozum a srdce Hradečáků?

Na počátku byli 3 snílci. Později již 7 statečných a nyní se parta 27 odvážných vydává do boje o zastoupení na radnici.

O tom, že to myslí vážně, svědčí složení kandidátky, na kterou vybírali profese potřebné pro řádný chod města – manažery, ekonomy a odborníky na citlivé zavádění změny. Následují experti na nejdůležitější témata v životě města jako jsou podnikání, doprava, bezpečnost, stromy a vegetace, sport či vzdělávání.

Kandidátka Hradec srdcem a rozumem + Svobodní má tyto parametry:

1.226 let zkušeností, průměrný věk 45 let, nejmladšímu je 19 let, nejstaršímu 85 let, 6 žen a 21 mužů, 20 nestraníků a 7 svobodných, 1 docent, 2 magistry, 3 doktoři, 4 inženýři, 11 podnikatelů a živnostníků.

Do čela zvolili zkušeného lídra, ženu, která ukázala, že se umí živit sama jako OSVČ i v tvrdém prostředí pojišťovnictví. Také se 6 let starala jako místostarostka o rozvoj Jarošova nad Nežárkou.

Aktuálně již řadu let úspěšně hájí zájmy MÍSTNÍCH podnikatelů a živnostníků jako ředitelka oblastní kanceláře Jihočeské hospodářské komory v Jindřichově Hradci.

Kolegové o ní říkají: „Je to naše Xena bojovnice. Nebojí se jít i do nepříjemných střetů, ale vždy pro dobro věci a férově. Jako jedna z mála ví, o čem mluví, protože si vyzkoušela život ze všech stran. Má čas i chuť se rozvoji města věnovat naplno a má dobré profesní kontakty, které jsou pro město důležité. Je ostříleným a vytrvalým diplomatem.“

Parta hradeckých srdcařů na kandidátce Hradec srdcem a rozumem + Svobodní dosud nebyla v politice vidět. Nemají radniční minulost, protože se plně věnovali svým oborům. Nyní však přišel čas pomoci, aby se ve městě dělaly správné věci správným způsobem.  S lidmi a pro spokojenost lidí. Pro svobodnější život a lepší budoucnost, pro naše děti.

Jednička na kandidátce, ředitelka Milada Petrů, ještě dodává: „Stavíme na lidech, kteří ukázali, že něco umí. Svobodní nám dávají pravicový směr a základní ideu svobody. Její podstatou je, že pokud se občané na něčem svobodně dohodnou a takové řešení prokazatelně vyhovuje všem, neměl by jim jednotlivec házet klacky pod nohy. A zvlášť ne úředník na míle vzdálený řešení místních záležitostí.“

Do voleb jdou s cílem umožnit každému Hradečákovi, kterému není město lhostejné, podílet se na vedení města. Poskytovat průběžně názor a zpětnou vazbu, která bude předávána k projednání do zastupitelstva. A to ať už jde o obecné trendy jako je bezpečnost ve městě nebo konkrétní trápení typu parkování v centru a na sídlištích.

Ostatně to lidé mohou dělat již nyní prostřednictvím www.HradecSrdcemARozumem.cz nebo na facebooku www.facebook.com/hradec2018.cz

6. srpna 2018

Hradec srdcem a rozumem + Svobodní

Mgr. Libor Vondráček

28 let, předseda strany Svobodní, právník, provozní e-shopu sonjh.cz, Jindřichův Hradec II

Z hradecké ZUŠky jsem odešel už po páté třídě na Gymnázium Vítězslava Nováka. Už od mládí jsem byl veden ke sportu a tak jsem v rámci osmi let na gymnáziu organizoval školní soutěže zejména ve fotbale a volejbale a v posledních letech o nich psal i do školního časopisu.

Kromě sportu jsem měl vždy rád i počítače, což mi pomáhalo při organizaci: Díky organizaci jsem se propracoval od tvorby tabulek k tvorbě webů a grafiky. Začal jsem se zapojovat i mimo školu, při administraci mariášových turnajů.

Při přestupu na vysokou školu jsem soutěže předal nástupcům, ale v mariáši jsem povýšil na organizátora Jihočeské ligy a dělám web jak jí, tak Českému svazu s republikovou působností. Znalost v oblasti IT dnes zhodnocuji ještě při tvorbě e-shopu pro jindřichohradecký kamenný obchod Šon – Orientální potraviny. Sportovního ducha v současnosti udržuji nejen aktivním hraním fotbalu a volejbalu, ale v létě mám v plánu dělat šestým rokem vedoucího na sportovním příměstském táboře. Vše výše zmíněné však spíše vyplňuje barevnou škálu mých zájmů. V rámci základní a střední školy jsem totiž vždy směřoval za svým vzorem, dědou a bývalým státním zástupcem. To vysvětluje mé směřování na právnickou fakultu, kterou v Brně studuji 5. rokem.

Právní vědomí mi ulehčuje orientaci na politické scéně, a pomohlo mi to k posunu z řadového člena (od roku 2012) do pozice člena Republikového výboru Svobodných. V tomto směru se snažím zdokonalovat nejen, co do množství získaných znalostí, ale také v lepší formulaci svých myšlenek. A tak mě můžete v posledních měsících slýchávat při moderování v Rádiu Česká Kanada, které je mi školou pro zlepšení projevu.

Komentáře

Přidat komentář