V Nové Bystřici včera pracovní snídaně s panem starostou Zimolou v jejich rozbíhajícím se rodinném pekařství. Probírali jsme vícero témat, ale hlavně podnikání.
Vždy jsme rádi s rodinou jezdili do kavárny Na Pomezí. Nyní už se těšíme, jestli se ke stylovému domácímu pekařství povede udělat stejně příjemnou atmosféru i na velké zahradě v zadním traktu se vzrostlými stromy. Pak to bude velká paráda a velký magnet na posezení. Ten potenciál je úžasný. Takovému podnikání fandím. Je to postavené na kvalitě a je tam cítit ta péče o zákazníka s cílem, aby to nebylo jen o tom poctivém a dobrém pečivu, ale i o relaxaci a prožitku. Ať se daří!
P.S. Nakoupil jsem nejen domu, ale vzal ochutnat i do Prahy. Po cestě jsem se stavil ještě na farmě v Doňově, kde mají nyní kmínové dýně, ze kterých bude k tomu křupavému chlebu ještě fantastická polévka a kozí rohy