Nejdříve jsme jim všem děkovali, teď jim dáváme nůž na krk v podobě povinného očkování!

Děkujeme senátorům, že se podepsali pod stížnost na povinné očkování proti COVID v dostatečném počtu. ✌️

Jaký je náš pohled? Hezky to vyjadřuje i senátor zvolený za Svobodné. Jarda Chalupský: „Očkování nestandardní vakcínou proti Covid-19 má být dobrovolné, na základě konzultace s lékařem a po individuálním rozhodnutí. Ne povinně, proti své vůli! Nemůžeme stavět lidi před životní a existenční rozhodnuti „buď a nebo“. To jsem se snažil vysvětlit na dnešní tiskové konferenci“.

Nejdříve jsme jim všem děkovali, teď jim dáváme nůž na krk!

Tak by bylo možné nazvat můj dnešní vstup na tiskovce týkající se podání ústavní stížnosti na zrušení povinného očkování proti Covid-19. Nutno zdůraznit, že trnem v oku je nám jen nestandardní vakcinace Covid-19 v kombinaci s povinností některých skupin se tomuto podrobit. Proti své vlastní vůli. Na sílu, pod nátlakem.

Toto považujeme za protiústavní. O pomoc nás žádaly tisíce lidí z regionů. Proto jsme se zdravotníků, studentů ve zdravotnictví, hasičů, policistů, učitelů nad 60 let, vojáků a dalších zastali a podali podnět ke zrušení vyhlášky k Ústavnímu soudu. Zároveň jsme vyzvali vládu, aby v tomto duchu a na základě všech uvedených argumentů a dat učinila totéž. Vláda může konat neprodleně.

V textu je pak odkaz i na podobu podání k soudu. Jen pro představu, že nejde o jednoduchou věc, ale o náročný dokument vyfutrovaný čísly a argumenty, na kterém pracovaly desítky právníků a lékařů.

Cela tiskovka a další vysvětlení včetně rad, jak postupovat před rozhodnutím soudu zde: Tisková konference

Kolektiv Autorů

Zpracovává zápisy a připomíná některé zmínky v médiích o nás nebo Jindřichově Hradci.

Zpracovává zápisy a připomíná některé zmínky v médiích o nás nebo Jindřichově Hradci.

Komentáře

Přidat komentář