ŽURNÁL: Odpověď radnice, zda konají či nekonají ve věci bytového domu Vorlíček

Článek ze Žurnálu červenec/srpen 2019.

Nejprve z radnice zaznívá, že léta spolupracujeme a nyní intenzivně hledáme možnosti spolupráce s panem Vorlíčkem, který by mohl pomoci řešit naší sociální problematiku s ubytováváním chudších spoluobčanů. Následně zase informace o tom, že už delší dobu radnice jedná o možném odkupu nemovitosti a tím sprovodění problému ze světa. Ať je to ve skutečnosti jakkoli, velmi vítáme, že jsme dospěli k jedné shodě. Už jsme odložili růžové brýle, že se to samo nějak vyřeší, uvědomujeme si, že to může být zásadní problém s dopadem na životy všech lidí ve městě, ať už pracují či žijí kdekoli a nehodláme to dopustit. Nyní, když se díváme společným směrem, lze dělat praktické kroky k tomu, abychom to opravdu nedopustili. A my jako opozice jsme na nic nečekali, prostě jsme s tím i bez dovolení začali pomáhat. Občas je místo dlouhých řečí potřeba vyběhnout první a ostatní se pak přidají. Nyní je potřeba, aby radnice uměla dojednat dobrou cenu odkupu této problematické nemovitosti.

Ani pan Vorlíček však nelení a za zavřenými dveřmi se snaží realizovat příjem v nově dokončovaných prostorách, protože příjem peněz z doplatků z kladenské ubytovny je zastaven.

 

 

Jarda Chalupský

46 let, podnikatel, ekonom, odborník na strategické řízení, zavádění změny a řízení kvality, nestraník, Jindřichův Hradec IV + člen Výboru pro rozvoj města

V Jindřichově Hradci jsem se narodil, vystudoval Gymnázium V.Nováka, následně pak hradeckou Fakultu Managementu, kde jsem tři roky vyučoval jako odborný asistent. Následně jsem pracoval v nadnárodní korporaci v Praze a na ústředí ve Spojených státech. Nyní podnikám v Jindřichově Hradci, Pelhřimově a Praze s 15ti letou zkušeností v maloobchodu. Zároveň pomáhám jako specializovaný konzultant na strategické řízení, projektového zavádění změny a řízení kvality. Jsem ženatý, mám 2 děti. V životě jsou mi blízké citáty: "Vezmi osud do svých rukou, než to za tebe udělá někdo jiný!", "Žij a nech žít", "Co se nelíbí tobě, nedělej jiným!" Mám rád všechny druhy sportu. V mládí jsem závodně jezdil na kole, nyní mne baví běh a procházky městem. Rád naslouchám lidem, kteří něco umí a něco v životě dokázali.

Baví mne inspirovat se nejlepšími zkušenostmi ze světa a zavádět je do podnikání. chalupsky.cz, facebook: chalupsky.cz

Komentáře

Přidat komentář